CONTACT

De MB Chassisclub is een unieke verzameling van gepassioneerde eigenaren en liefhebbers van klassieke auto’s uit een andere tijd. De club richt zich op het behoud en de restauratie van vintage Mercedes-Benz voertuigen, met een focus op de modellen van vóór 1953. 

De clubleden delen hun kennis en expertise met elkaar en zijn altijd bereid om elkaar te helpen bij het oplossen van problemen of het vinden van onderdelen. Ze delen hun passie voor deze prachtige auto’s, waarbij de oude glorie van deze unieke auto’s wordt gevierd.

Bij de club zie je een fascinerende mix van oude, glimmende auto’s en hun trotse eigenaren, die de geschiedenis van deze iconische voertuigen belichamen. Het is een genot om deze auto’s te zien rijden, met hun elegante ontwerpen en tijdloze stijl.

De leden van de club zijn toegewijd aan het behoud van de geschiedenis en het erfgoed van deze iconische auto’s. Door de passie en toewijding, zorgen we ervoor dat deze prachtige voertuigen nog vele generaties lang kunnen worden bewonderd en genoten.

Neem contact op met onze club.

nl_NLNederlands